Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2015

Tentang Kami

Komitmen REAL urang ngahontal saluareun Gas & minyak parusahaan.

Énergi-nyimpen, stabil, bisa dipercaya, gampang pikeun miara jeung adaptable, sarta anu deeply dipercanten tur dipuji ku jumlah vast rumahtangga kosong.

Zhejiang Sunvi Eléktro Perkakas Co., Ltd. didirikan dina 2015. Ieu boga pangalaman bisnis loba pisan jeung persetujuan unanimous konsumén. Hal ieu lokasina di Ningbo, hiji kota palabuan geulis jeung lalulintas dimekarkeun. Ieu mangrupakeun tiis jeung alat pemanasan perusahaan husus integral tina R & D, produksi, jualan na jasa. Kusabab lahirna, parusahaan geus naratas na innovated, ngajalin payun, ngadegkeun hubungan koperasi jeung loba institutes panalungtikan domestik ...

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami