Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 2015

Rreth nesh

ANGAZHIMI YNË REAL arrin përtej Gas & Oil Company.

Kursimit të energjisë, të qëndrueshme, të besueshme, të lehtë për të ruajtur dhe i adaptueshëm, dhe janë besuar thellë dhe vlerësuar nga numri i madh i familjeve bosh.

Zhejiang Sunvi Electrical Appliance Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2015. Ajo ka përvojë të bollshme të biznesit dhe miratimin unanim të konsumatorëve. Ajo është e vendosur në Ningbo, një qytet i bukur port me trafikun e zhvilluar. Kjo është një ndërmarrje e specializuar të ftohtë dhe pajisjet për ngrohje integrimin e R & D, prodhimit, shitjes dhe shërbimit. Që nga fillimi i tij, kompania ka pioneered dhe innovated, fallsifikuara përpara, vendosur marrëdhënie bashkëpunimi me shumë institutet kërkimore të vendit ...

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni